Workshop goochelen voor elk evenement.

Illusionist Winfried biedt de mogelijkheid om een keer een kijkje achter de schermen te krijgen. Kom tijdens de goochelworkshop achter de geheimen van een aantal goocheltrucs. Een goochelaar en illusionist heeft net als u te maken met natuurkundige wetten. Toch lijkt de goochelaar en illusionist daar geen last van te hebben. Of bespeelt hij met zijn goocheltrucs of illusies de toeschouwers? Door anders te denken dan zijn publiek zet hij ze op het verkeerde been. Deze techniek is ook prima te gebruiken in het bedrijfsleven.

Bent u nieuwsgierig naar de geheimen van de goochelaar en illusionist? Boek dan deze workshop goochelen want dit is een unieke mogelijkheid om een groepsactiviteit te hebben samen met uw collega`s. Natuurlijk is een goochelworkshop ook prima in te zetten op kleinere feesten of evenementen. Zoals bijvoorbeeld een familiefeest, basisschool of buurtfeest. Als de goochelworkshop achter de rug is bent u in staat om vrienden, familie of collega`s te verbazen met leuke goocheltrucs. Of het nu op het werk, tijdens een verjaardag, in een sportkantine of in de kroeg is. U laat iedereen versteld staan als een professionele goochelaar of illusionist.

Goocheltrucs leren tijdens een privéles.

Goochel je al wat langer en beheers je de basisvaardigheden? Wil je meer leren en jezelf ontwikkelen tot een goede goochelaar of illusionist? Ben je opzoek naar goede begeleiding? Dan is er de mogelijkheid om privélessen of workshops te volgen.

Master illusionist Winfried zal je de fijne kneepjes van het vak leren. Door zijn grote internationale toneelervaring van ruim 34 jaar. Deelt hij graag zijn ervaringen, expertise en knowhow. Zo gaan jullie samen werken om je talent verder te ontwikkelen en het optreden naar een hoger niveau te tillen. De privélessen en workshops zijn voor iedereen geschikt, ongeacht je leeftijd of niveau. Tijdens de privélessen en workshops wordt er veel aandacht besteed aan trucs, je act en natuurlijk de presentatie. Dus binnenkort treed jij op voor je eigen publiek.

  • De workshop goochelen is echt voor groepen en wordt vaak ingezet als teambuilding, of voor een vrijgezellenfeest. Ook als onderbreking is de goochelworkshop tijdens een familiedag een goed idee.
  • Privéles kan alleen of met 1 of 2 vriendjes.