Hoe het allemaal begon?

Met een jochie van 4 en een goocheldoos. En hier zijn we dan vele jaar later en inmiddels dankbaar dat mijn dromen zijn uitgekomen. Het grote publiek leerde mij kennen door het succesvolle TV programma "De nieuwe Uri Geller". De kinderen kennen me vooral van het Telekids, TV programma “de Schatkamer” waar ik vele seizoenen te zien was als vaste gast.

De enige manier om de goochelkunst te behouden is de nieuwe generatie de geheimen van de magie doorgeven. Ik werd als 6 jarig jongetje begeleid door meervoudig wereldkampioen Richard Ross. Mede hierdoor heb ik veel geleerd en een kijkje gekregen in de goochelwereld.

Door deze website hoop ik een nieuwe generatie te stimuleren en ze op weg te helpen in de goochelkunst. Schrijf je daarom in op deze website. Dan heb je toegang tot extra en exclusieve goocheltrucs. Repeteer alle goocheltrucs heel goed, voor je ze aan iemand laat zien!

Het zal je verbazen hoe goed je bent!

Ik wens je succes, maar vooral heel veel plezier.

Met magische groet,

Winfried

Spectaculaire illusieshow

Deze INTERNATIONAL AWARD WINNING MAGIC STAR, brengen een unieke, high energy illusieshow van hoog niveau. Deze show is één van de meest spectaculaire magic show van dit moment! De afgelopen jaren was illusionist Winfried exclusief te zien met zijn eigen show in Attractiepark Slagharen, waar 4,5 miljoen bezoekers in aanraking kwamen met zijn magie. Master illusionist Winfried komt oorspronkelijk uit Nederland en behoort tot de toonaangevende illusionisten binnen Europa. Hij won een aantal van de meest prestigieuze onderscheidingen en awards. Zijn magie was te zien in theaters en op televisie wereldwijd!

Over de hele wereld is illusionist Winfried is een graag geziene gast. In verschillende Europese Attractieparken zoals Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Nederland had hij zijn eigen shows. Ook stond hij op grote podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Brussel, Japan en zelfs de V.S.

Veelvuldig bekroonde illusionist.

Zo ontving de meervoudig Nederlands kampioen de Eremedaille van de Magische Cirkel Duitsland. Illusionist Winfried kreeg in Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury” onder toeziend oog van de Koninklijke Familie van Monaco. In Frankrijk de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield.